



OECE Citizens Advisory Committee Agenda

Thursday January 21, 2021 | 4:00pm - 6:00pm Virtual Convening

Agenda Item	Goal(s)	Facilitator/Time
1. Call to Order, Agenda Review, Zoom norm-setting		Chair Quiroz – 5 minutes 4:00pm-4:05pm
CAC Meeting Minutes December 3, 2020	<u>Decision-Making:</u> Vote to approve, revise, or reject minutes.	Chair Quiroz – 5 minutes 4:05pm-4:10pm
3. HSA Budget Presentation	Convey information: Share a high-level overview of the Human Services Agency Proposed Budget for FY 21-22	HSA Budget Staff – 15 minutes 4:10pm-4:25pm
4. OECE Budget Presentation	Convey information: Share a high-level overview of the OECE Proposed Budget for FY 21-22	Director Mezquita – 60 minutes 4:25-5:25
Director's Update Early Education Recovery Program COVID-19 Vaccine Rollout	Convey information	Director Mezquita – 25 minutes 5:25pm – 5:50pm
6. Final Public Comment & Closing		Chair Quiroz – 10 minutes 4:50pm-5:00pm

Next scheduled meeting: Early/Mid-February TBD.

For questions or assistance, please contact Maya Castleman at maya.castleman@sfgov.org or (415) 355-3669

**Know Your Rights Under the Sunshine Ordinance: Sunshine Ordinance Task Force, 1 Dr. Carlton B. Goodlett Place, Room 244, San Francisco, CA 94102. (415) 554-7724 / fax (415) 554-5163 <a href="mailto:sostema:sostem