



OECE Citizens Advisory Committee Agenda

Wednesday August 12 | 3:00pm - 5:00pm Virtual Convening

Agenda Item	Goal(s)	Facilitator/Time
1. Call to Order, Agenda Review, Zoom norm-setting		Chair Quiroz – 5 minutes 3:00pm-3:05pm
2. CAC Meeting Minutes • February 6, 2020 • April 23, 2020 • June 9, 2020 3. ECE Site Reopening, Enrollment, Director/Teacher Supports	Decision-Making: Vote to approve, revise, or reject minutes. Convey information: Share data on status of City programs, and supplies and supports to educators and families.	Chair Quiroz – 10 minutes 3:05pm-3:15pm Gina Fromer, Children's Council Monica Walters, Wu Yee Lisa Lee, First 5 SF – 45 minutes 3:15pm-4:00 pm
4. CARESPresentationPolicy Questions Poll	Convey information / Gather feedback: Share data on most recent round of CARES stipends. Gather feedback on policies for upcoming round.	Licette Montejano, Director Mezquita – 15 minutes 4:00-4:15
 5. Director's Report Emerging issues from weekly FCC and Center Admin Meetings Developing OECE/First 5 Equity Framework Learning Hubs Prop C 	Convey information: Update CAC members and public and collect information on who is interested in joining further conversations to discuss in depth.	Director Mezquita – 15 minutes 4:15pm-4:30 pm
6. Closing		Chair Quiroz – 15 minutes 4:45pm-5:00pm

Next scheduled meeting: October 8, 2020 3pm-5pm.

For questions or assistance, please contact Maya Castleman at maya.castleman@sfgov.org or (415) 355-3669

**Know Your Rights Under the Sunshine Ordinance: Sunshine Ordinance Task Force, 1 Dr. Carlton B. Goodlett Place, Room 244, San Francisco, CA 94102. (415) 554-7724 / fax (415) 554-5163 <a href="mailto:sottowarder-sottowarde