

London Breed Mayor



## **OECE Citizens Advisory Committee Agenda**

Thursday October 8, 2020 | 3:00pm - 5:00pm Virtual Convening

Agenda Item	Goal(s)	Facilitator/Time
1. Call to Order, Agenda Review, Zoom norm-setting		Chair Quiroz – 5 minutes 3:00pm-3:05pm
<ul><li>2. CAC Meeting Minutes</li><li>August 12</li></ul>	<u>Decision-Making:</u> Vote to approve, revise, or reject minutes.	Chair Quiroz – 5 minutes 3:05pm-3:10pm
<ul> <li>3. Racial Equity Action Planning <ul> <li>Citywide context</li> <li>OECE &amp; First 5 context</li> <li>Phase 1 Template</li> <li>Overview</li> <li>Boards &amp; Commissions</li> <li>Discussion</li> </ul> </li> </ul>	<u>Convey information:</u> Share Office of Racial Equity's Racial Equity Action Planning Process. <u>Discuss:</u> Boards and Commissions section and process for engaging CAC	Director Mezquita and Maya Castleman – 60 minutes 3:10pm-4:10 pm
4. OECE/First 5 Joint Strategic Planning	<u>Convey information:</u> Share OECE & First 5's current thinking on strategic planning methodology through an anti- racist lens.	Director Mezquita – 30 minutes 4:10-4:40
5. Community Learning Hubs in ECE Settings	<u>Convey information:</u> Update CAC members and public on Community Learning Hubs to serve school-aged siblings of 0-5 year olds enrolled in ECE.	Chair Quiroz – 10 minutes 4:40pm-4:50 pm
6. Final Public Comment & Closing		Chair Quiroz – 10 minutes 4:50pm-5:00pm

## Next scheduled meeting: December 3, 2020 3pm-5pm.

For questions or assistance, please contact Maya Castleman at maya.castleman@sfgov.org or (415) 355-3669

\*\*Know Your Rights Under the Sunshine Ordinance: Sunshine Ordinance Task Force, 1 Dr. Carlton B. Goodlett Place, Room 244, San Francisco, CA 94102. (415) 554-7724 / fax (415) 554-5163 <u>sotf@sfgov.org</u>