



OECE Citizens Advisory Committee Agenda

Thursday November 18, 2021 | 4:00pm - 6:00pm Virtual Convening

Agenda Item	Goal(s)	Facilitator/Time
Welcome & Call to Order Land Acknowledgement Role Call Zoom norm-setting		Chair Fromer – 10 minutes 4:00pm-4:10pm
Opening Public Comment		
2. Previous Meeting Minutes	<u>Decision-Making:</u> Vote to approve, revise, or reject minutes	Chair Fromer – 5 minutes 4:10pm-4:15pm
CAC COVID Requirements Virtual Meeting Recertification Vaccination Status Reporting	Convey Information	David Ries, City Attorney's Office— 10 minutes 4:15-4:25pm
4. Strategic Planning Update	Convey Information: Share updates regarding multi-stakeholder engagement processes	Maya Castleman – 20 minutes 4:25-4:45pm
5. Baby Prop C Budget & Initiative Planning • Examining Infant/Toddler Capacity	Discussion: What strategies should we use to fill infant/toddler capacity gaps while we work to expand licensed spaces? Should we aim to create a licensed space for every infant in the City?	Director Mezquita – 45 minutes 4:45 – 5:30pm





8. Director's Report Workforce Compensation Initiative Update Universal TK Update ELS Expansion Update OECE/First 5 SF New Hires	Convey Information	Director Mezquita – 20 minutes 5:30-5:50pm
8. CPAC Report	Convey Information	CAC Seat #9, CPAC Representative – 10 minutes 5:50-6:00
Closing		Chair Fromer

Next scheduled meeting: January 20, 2022; 4:00pm-6:00pm

For questions or assistance, please contact Maya Castleman at maya.castleman@sfgov.org or (415) 355-3669

**Know Your Rights Under the Sunshine Ordinance: Sunshine Ordinance Task Force, 1 Dr. Carlton B. Goodlett Place, Room 244, San Francisco, CA 94102. (415) 554-7724 / fax (415) 554-5163 sott@sfgov.org